hermoratahieronnan hoitohyödyt

Me Jyväskylän Hermoratahierojaopistossa tunnemme hermoratahieronnan hyödyt. Tälle sivulle olemme listanneet 15 kohdan listan hoidon vaiheista sekä sen tuomista erilaisista hyödyistä. Voit myös varata ajan ja vakuuttua hyödyistä itse paikan päällä!


Me myös koulutamme alan uusia osaajia ympäri Suomen, muun muassa Jyväskylässä, Tampereella, Seinäjoella ja Kokkolassa. Tutustu koulutustarjontaamme sekä alkaviin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!


hoitoaika 1,5 - 2 h

1.    Hermoratahierontahoidossa hoidetaan selkäydinhermot ja aivohermot sekä koko ääreishermosto niin hyvin, että saadaan keskushermosto toimimaan. Seuraa esim. keskittymiskyvyn ja oppimisen tehostuminen.

2.    Ensimmäisenä  tavoitteena on saada verenkiertojen määrät normalisoitua. Tämä on  paranemiselle välttämätöntä ja terveenä pysymisen perusta.

3.    Selkäydinhermojen pinnetilat hoidetaan pois.

4.    Aistit terävöityvät, niiden avulla nautitaan elämästä.

5.    Ruuansulatuksessa ravinteitten imeytyminen paranee, ruuansulatuslihasten toimiessa normaaliin rytmiin. Myös ulostaminen normalisoituu.

6.    Munuaisten suodattaminen tehostuu ja kuona-aineiden poistuminen nopeutuu.

7.    Hengityslihasten toiminta paranee ja keuhkojen kapasiteetti laajenee. Kaasumaiset kuona-aineet poistuvat keuhkojen kautta.

8.    Hormoneja tuottavien rauhasten toiminta saadaan tasapainoon

9.    Maksa jaksaa pilkkoa ravinteet ja poistaa kuona-aineet.

10.    Lihasten suorituskyky paranee.

11.    Tuki- ja liikuntaelin ongelmat ennaltaehkäistään. ja olemassa olevat puutteet saadaan korjattua hermottamalla lihastuki sopivaksi.

12.    Ryhti ja jäntevyys palautuvat tasapainoisen lihastoiminnan myötä.

13.    Vaikeita sairauksia ennaltaehkäistään sekä jarrutetaan niiden etenemistä.

14.    Hermoratahieronta on paras henkivakuutus; elämänlaatu paranee ja pitenee.

15.    Hermoratahieronta hoidon tehokkuus riippuu koulutuksen tasosta.